4gamers.be

Ontwikkelaar Starbound werkt aan twee nieuwe projecten

Door Jay, 06-01-2017 11:34

Na enkele maanden teasende tweets de wereld te hebben ingestuurd heeft Finn "Tiyuri" Brice, CEO van Starbound developer Chucklefish, wat meer info gegeven over twee nieuwe projecten waar de studio momenteel aan werkt.

De eerste game is een turn-based strategy game die omschreven wordt als een moderne spirituele opvolger voor Advance Wars. De bedoeling is om gebruik te maken van moderne technologie, online multiplayer, Steam Workshop en dat soort zaken, aldus Brice.

Het tweede project betreft een RPG/Sim die zich afspeelt in een magieschool, iets als "Stardew Valley meets Harry Potter". Er is een dag- en nachtcyclus van de partij, evenals classes en dating. Ook zouden we ons aan enkele "interessante gameplay twists" mogen verwachten.

Onderstaande video toont een experimenten van Chucklefish voor de art style van het tweede project, dat mogelijk Spellbound zou heten.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair