4gamers.be

Aliens eindelijk gespot in Elite: Dangerous

Door Jay, 06-01-2017 12:11

In april 2015 al zei David Braben, CEO van Frontier, dat er nog heel wat te ontdekken viel voor spelers van Elite: Dangerous, waarna spelers mysterieuze buitenaardse artefacten etc. ontdekten die leken te hinten naar de Thargoids. De Thargoids zijn een mysterieus alien ras dat in de oude Elite games opdook, maar in Elite: Dagerous zijn ze altijd afwezig gebleven, los van de hints natuurlijk. In de zomer van vorig jaar doken plots mysterieuze probes op die een signaal uitzonden dat opnieuw leek te hinten naar de komst van de Thargoids, en nu zijn ze voor het eerst echt gespot.

Het "first contact" is te zien in onderstaande video (8:25) en sindsdien zijn nog meer van deze ontmoetingen op beeld vastgelegd. Wat we exact zien, is wel niet duidelijk. Gespeculeerd wordt dat we slechts een soort verkenningseenheid van de Thargoids zien, en dat het er daarom voorlopig nog vredig aan toegaat. De Thargoids staan namelijk bekend als moordmachines die geen genade kennen. Binnen de community van Elite: Dangerous wordt dan ook de vraag gesteld wat men moet doen, aangezien met denkt te zwak te staan om het tegen de aliens te kunnen opnemen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair