4gamers.be

Glitch geeft toegang tot extra open wereld in Final Fantasy XV

Door Jay, 09-01-2017 10:59

Net als in een liedje zit in een game vaak meer dan je denkt. Zo maakt nieuw ontdekte glitch maakt het in Final Fantasy XV mogelijk om op een bepaalde punt doorheen de onzichtbare muren van de game te breken, waardoor je eigenlijk in een tweede open wereld binnen de game belandt, die je dan ook kan verkennen. Concreet gaat het om het gebied dat je ziet wanneer je [SPOILER] in het tweede deel van de game doorheen Niflheim reist met de trein [/SPOILER].

Onderstaande video laat heel wat van de open wereld zien, maar zoals verwacht is veel ervan niet echt ontwikkeld voor gameplay. De vraag is dan ook hoe dit komt. Is het nooit de bedoeling geweest om dit deel te ontwikkelen voor de game en is het altijd als achtergrond bedoeld? Of stond dit gebied ooit wel op de planning maar geraakte het niet op tijd af? In dat laatste geval zou het kunnen dat we dit gebied of stukken ervan in de toekomst alsnog tegenkomen via DLC.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair