4gamers.be

NES Mini gehackt, extra games toegevoegd via USB

Door Jay, 09-01-2017 12:36

Hackers zijn erin geslaagd om extra games toe te voegen aan het officieel tot 30 games beperkte aanbod van de NES Classic Mini console. Om dat voor elkaar te krijgen hebben de hackers het hele geheugen van de console naar pc overgezet, waar ze vervolgens dan nieuwe ROM-bestanden toevoegden, om daarna alles weer naar de NES Mini over te hevelen.

Wie echt meer games wil toevoegen, kan dat dus, al zijn er natuurlijk wel wat neveneffecten. Het is namelijk een tijdrovende bezigheid en verder loop je het risico dat je de console compleet ruïneert als je het wat verkeerd aanpakt. Verder verlies je ook je garantie.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair