4gamers.be

Nieuwe trailer For Honor, eind deze maand bèta

Door YoniVL, 11-01-2017 12:33

Van 26 tot 29 januari kan een beperkt aantal spelers aan de slag met de closed bèta van For Honor. Dat heeft Ubisoft laten weten. Het is mogelijk om je hier nog in te schrijven voor de closed bèta. Tijdens die bèta zal ook het event War of the Factions plaatsvinden. Daarbij zal Ubisoft alle activiteit in de game volgen, om na te gaan welke factie uiteindelijk als grote winnaar uit de strijd komt. Spelers zullen daarbij ook beloningen krijgen voor het spelen van de game. Die beloningen worden daarna overgezet naar de volledige game.

Samen met het nieuws rond de bèta werd ook de Thin Red Path CGI-trailer vrijgegeven. Daarin worden we gewaarschuwd voor de gevolgen van iemand die zich opgeeft voor de strijd in For Honor.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair