4gamers.be

Huiselijk geweld in horrorgame Husk

Door Jay, 12-01-2017 00:03

Horrorgame Husk is voorzien van een releasedatum, zijnde 3 februari. De game verschijnt dan via Steam en is het werk van UndeadScout en IMGN.PRO, dat we kennen van Kholat. Husk zou een ode zijn aan klassieke horrorgames als Silent Hill, wat onder meer blijkt uit het feit dat het stadjes waar het spel zich afspeelt Shivercliff heet. Verder zou de game iets actievoller zijn dan Kholat, in die zin dat nu ook vuurwapens en melee combat van de partij is.

In Husk gaat een echtgenoot en vader in Shivercliff op zoek gaat naar zijn gezin na een treinramp. Naarmate je het stadje verder verkent, leer je ook jezelf beter kennen, en daal je af in je mentale onderbewustzijn, waar demonen zich lang schuil hebben gehouden na een jeugd vol huiselijk geweld.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair