4gamers.be

RUiN is een op WarCraft III mod gebaseerde arena brawler

Door Jay, 06-02-2017 10:44

DOTA (2) is waarschijnlijk de bekendste op een WarCraft III mod gebaseerde game die op zichzelf staat, maar het is niet de enige. Via Kickstarter wordt momenteel namelijk geld ingezameld voor RUiN, een "top-down arcade style arena brawler" gebaseerd op de WarCraft III mod Warlock Brawl. De game lijkt wel wat weg te hebben van DOTA, maar plaatst de actie in een kleinere arena waar dan constante actie plaatsvindt.

Wie de Warlock Brawl mod eens wil uitproberen, kan dat. De makers van de originele mod hebben onlangs namelijk een update uitgebracht waardoor de mod te gebruiken is in DOTA 2. Downloaden kan hier.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair