4gamers.be

WoW Tokens nu ook in te ruilen voor Battle.net credits

Door Jay, 07-02-2017 11:41

Blizzard heeft weer een nieuwigheidje doorgevoerd wat de WoW Token betreft. Die kan je voortaan namelijk inruilen voor 15 dollar (of de regionale equivalent) aan Battle.net credits. Die credits kan je dan gebruiken in allerlei games van Blizzard, zoals StarCraft II, Diablo III, Heroes of the Storm, Hearthstone en uiteraard ook Overwatch.

WoW Tokens kunnen in het Auction House van World of Warcraft gekocht worden met goud. Aanvankelijk was het de bedoeling om deze tokens dan in te ruilen voor game time, maar nu kan je ze dus ook inruilen voor Battle.net credits. Wie goud op overschot heeft, kan op die manier via World of Warcraft dus eigenlijk aan credits geraken waarmee in bijvoorbeeld Overwatch loot boxes gekocht kunnen worden, in plaats van er echt geld aan uit te geven.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair