4gamers.be

Splatoon 2 eind maart al te testen voor wie Switch heeft

Door Jay, 13-02-2017 10:21

Wie volgende maand al een Nintendo Switch in huis haalt kan er eind maart al Splatoon 2 op testen. Nintendo heeft namelijk een Global Testfire aangekondigd. Op 24, 25 en 26 maart zal de game tussen bepaalde uren te spelen zijn. Spelers kunnen dan aan de slag met vier verschillende wapens. Hieronder een overzichtje van de uren, al zal je die wel nog even moeten omrekenen naar onze tijdzone.

Friday 24th March 2017

  • 12 – 12.59 pm PT / 3 – 3.59 pm ET
  • 8 – 8.59 pm PT / 11 – 11.59 pm ET

Saturday 25th March 2017

  • 4 – 4.59 am PT / 7 – 7.59 am ET
  • 12 – 12.59 pm PT / 3 – 3.59 pm ET
  • 8 – 8.59 pm PT / 11 – 11.59 pm ET

Sunday 26th March 2017

  • 4 – 4.59 am PT / 7 – 7.59 am ET

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam