4gamers.be

Gesloten bèta voor Gran Turismo Sport aangekondigd

Door Jay, 10-03-2017 11:23

Volgende week gaat een gesloten bèta van start voor Gran Turismo Sport, zij het in eerste instantie enkel voor Amerikaanse PSN accounts. Qua tijdzones zouden die in de VS en in Japan namelijk beter op elkaar afgestemd zijn, wat belangrijk is voor de ontwikkelaar om de bèta goed te kunnen opvolgen.

De bèta start 17 maart en brengt elke dag rond specifieke uren speelmogelijkheden met zich. De exacte uren zullen binnenkort worden gecommuniceerd. Ook zullen elke dag andere tracks en wagens beschikbaar zijn, terwijl ook nieuwe features van de game getest kunnen worden. Na de initiële bètafase voor de VS zullen ook Europese accounts toegelaten worden, maar wanneer dat precies is, is niet bekend. Inschrijven voor de bèta kan hier.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair