4gamers.be

Verkocht: kapotte Nintendo Switch met Triforce erin gegraveerd

Door Jay, 19-03-2017 00:00

Via eBay worden dezer dagen sowieso al heel wat Nintendo Switch consoles verkocht, maar doorgaans zitten die nog in hun verpakking. Af en toe echter is het eens iets anders. Onlangs bijvoorbeeld was er een kunstenaar die een in de microgolfoven verbrande Switch te koop aanbood en nu zijn er enkele kerels die het een leuk idee vonden om een Triforce in (of beter: uit) de Switch te graveren met een hogedrukwaterjet. De bedoeling was om te zien hoe duurzaam de Switch is, maar de extreme kracht van water is de console dus niet opgewassen.

Via eBay werd het kunstwerkje uiteindelijk verkocht voor 565 dollar. Niet slecht dus voor een kapotte Switch, al kreeg de koper er wel nog wél functionerende accessoires bij, zoals het dock en de Joy-Con controllers.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair