4gamers.be

Twee prinsen in God Wars: Future Past

Door Jay, 07-04-2017 00:00

Kadokawa Games heeft een nieuwe trailer vrijgegeven van God Wars: Future Past, een tactische RPG gebaseerd op oude Japanse folklore. De trailer toont ons twee prinsen.

Enerzijds is er Ookuninushi, de prins van Izumo Nation. Hij is de oudste zoon van de koning van Izumo. Hij is erg knap, een vlotte spreker en een echte "ladies man". Kaguya wist zijn aandacht te trekken en hij besloot haar te helpen op haar avontuur.

Anderzijds is er Momotaro, de oudste zoon van de koningin van Hyuga. Deze prins is begaafd in de literaire en militaire kunsten. Hij neemt berekende beslissingen en zijn ideale natie is een gecentraliseerde natie.

God Wars verschijnt bij ons op 16 juni voor PS4 en PS Vita.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.