4gamers.be

Belgische game dicht bij doel op Kickstarter

Door YoniVL, 20-04-2017 00:02, bron: https://www.kickstarter.com/projects/pipetteinc/the-man-came-around-a-survival-game-and-political

De Belgische game The Man Came Around is goed op weg om zijn doel te behalen op Kickstarter. De ontwikkelaar Pipette Inc. hoopt 10.000 euro binnen te rijven en zit momenteel al een flink stuk over de helft. In de game kruip je in de huid van vijf personen die proberen te ontsnappen uit het land Occida, dat midden in een soort van burgeroorlog is verzeild geraakt. Om te ontsnappen moet je wel voorbij de grens geraken en die is zwaar bewaakt. Wie de game al eens wil testen, die kan op de Kickstarter-pagina alvast een demo vinden.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair