4gamers.be

Trailer en releasedatum voor Reservoir Dogs: Bloody Days

Door Jay, 19-04-2017 13:59

Vorige maand werd Reservoir Dogs: Bloody Days aangekondigd en nu is een releasedatum voor de game onthuld. Het spel zal op 18 mei verschijnen voor pc, en later dit jaar volgt normaal ook nog een release voor Xbox One. Ook is een nieuwe trailer vrijgegeven.

In de game ga je aanvankelijk aan de slag als Mr Blonde, waarmee je gewoon aan het knallen kan gaan. Vervolgens echter krijg je de controle over een tweede personage terwijl de tijd wordt teruggedraaid en Mr Blonde zijn eerdere acties opnieuw uitvoert, terwijl jij dus met het tweede personage tegelijk dingen doet. Vervolgens wordt de tijd nog eens teruggedraaid en kan je met een derde personage aan de slag om zo met alle personages samen levels uit te spelen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair