4gamers.be

Ancestors: The Humankind Odyssey laat zich voor het eerst zien

Door Jay, 20-04-2017 14:02

In 2015 werd Ancestors: The Humankind Odyssey aangekondigd als nieuwe game van Patrice Desilets, die we vooral kennen als creative director van de eerste twee Assassin's Creed games. De game werd toen omschreven als een episodische adventure-survival game. Vervolgens bleef het lang stil, tot nu.

Tijdens een presentatie heeft Desilets laten weten dat Ancestors niet langer een episodische game is. De schaal van het project is blijkbaar aanzienlijk gegroeid en inmiddels is het eerder een open-world third-person action game geworden. Desilets bevestigde ook dat resource management van de partij zou zijn en dat de game het verhaal vertelt van de menselijke evolutie, vanuit Afrika tot elders in de wereld, tussen 10 en 2 miljoen jaar geleden.

Ook werd een eerste echte trailer voor de game onthuld. Qua feitelijke gameplay kunnen we er nog niet veel uit afleiden, maar de trailer zou blijkbaar wel pre-alpha beelden bevatten.

Wanneer we Ancestors precies mogen verwachten is niet bekend, maar het zou ons niet verbazen als dit een Early Access game blijkt te zijn. Desilets zei trouwens ook dat dit Ancestors 1 is, dus het is blijkbaar de bedoeling om er meerdere games van te maken, mogelijk om verschillende tijdsperiodes te behandelen. Toch een heel klein beetje episodisch dus, maar dan over langere termijn.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair