4gamers.be

Massale steun voor gehandicapte CSGO-streamer die gepest werd

Door Jay, 23-04-2017 00:01

Tijd voor het feel good-momentje van de week, al begint het verhaal nogal deprimerend. Twitch-streamer Adam "Loop" Bahriz was onlangs, zoals zo vaak, wat Counter-Strike: Global Offensive aan het spelen en net voor de eerste ronde begon stuurde hij zijn teamleden, zoals hij steeds doet, een boodschap dat voice chat moeilijk zou zijn voor hem omdat hij door een genetische aandoening heel wat van zijn tanden heeft moeten laten trekken. Hij is ook gedeeltelijk blind en doof.

Praten was dus moeilijk, maar hij zou toch zijn best doen om te communiceren met zijn teamgenoten. Die wilden er echter niet van weten en vertelden hem dat hij moest zwijgen omdat hij zo irritant klonk. Tijdens het spelen werd hij hard aangepakt door zijn teamgenoten en hoewel ze hun tweede ronde wonnen, werd hij uit de game gestemd met als reden: niet communiceren.

Adam kreeg het zichtbaar moeilijk tijdens zijn livestream, maar zijn doorzettingsvermogen, positieve houding en Counter-Strike skills trokken de aandacht van de CSGO community. De kijkersaantallen stegen, de donaties stroomden binnen en uiteindelijk speelde hij een potje met Ryan "Freakzoid" Abadir, die nog bij Echo Fox en Cloud9 heeft gespeeld. Adam werd voorts ook gecontacteerd door Team EnVyUs, dat hem een contract voor streaming wilde aanbieden.

Bij heel wat donaties ging het om kleinere bedragen, maar er waren ook donaties van 100, 200, 500 en zelfs 750 dollar. Het geld wordt gebruikt om tandartskosten te betalen. Die zouden 6000 dollar bedragen, een bedrag dat Adam inmiddels bij elkaar heeft gekregen. Het nieuwe doel is nu om voldoende centjes bij elkaar te krijgen zodat hij op zijn 18de plastische chirurgie kan ondergaan om zijn neus te herstellen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair