4gamers.be

MMO Crowfall stelt nieuwe graphics voor

Door Jay, 18-05-2017 00:01

Crowfall, een MMO waarvoor via crowdfunding centjes werden opgehaald, laat nog eens van zich horen. Van de game werd in 2015 al een erg vroege speelbare versie voor backers beschikbaar gesteld en sindsdien heeft de ontwikkeling natuurlijk niet stilgestaan. De laatste tijd zijn grote stappen gezet om de game op heel wat vlakken te verbeteren. Zo kreeg de game stevig opgepoetste graphics en ook aan de personages werd gesleuteld.

Crowfall is een ambitieuze game die tracht om het MMO- en RTS-genre met elkaar te verenigen. Dat houdt in dat je in de game tracht om de wereld te veroveren door vijanden af te slachten en hun burchten neer te halen, terwijl je ook je eigen bouwwerken opricht en tracht te verdedigen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair