4gamers.be

Eagle komt volgende maand naar Killer Instinct

Door Jay, 29-05-2017 10:02

Volgende maand krijgen we Eagle voorgeschoteld als nieuwste personage in het derde seizoen van Killer Instinct, zo is aangekondigd. Een concrete releasedatum is er nog niet, maar Eagle zou wel pas na E3 toegevoegd worden.

De echte naam van Eagle is Tipyeléhne, ook bekend als Black Eagle in de comics. Hij is een wat kleiner personage in het Killer Instinct universum. In de comics is hij de oudere broer van Thunder, terwijl hij in de games de jongere broer is. Hij werd ontvoerd door Ultratech om als basis gebruikt te worden voor hun cyborg soldaat Fulgore (Fulgore Mk. III in het rebooted universe).

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair