4gamers.be

Breek samen uit de cel in A Way Out (enkel in splitscreen)

Door papfles, 10-06-2017 21:30

De mensen achter Brothers: A Tale of Two Sons hebben een samenwerking opgestart met EA en dat resulteert in A Way Out, een gevangenisgame waarin twee kerels (Leo en Vincent) uit de gevangenis proberen te geraken in een co-op avontuur waarin ze dus genoodzaakt zijn om samen te werken en zo aan de lange arm der wet te ontsnappen, ook als je al uit de gevangenis zelf geraakt.

Een van de speciale elementen is dat je énkel in splitscreen kan spelen, of je nu online speelt of thuis met iemand anders. Het kan ook zijn dat de ene een actie moet ondernemen terwijl de andere in een andere cutscène zit, maar je ziet dus telkens wat de andere ook aan het doen is, wat jouw speelstijl ook zal beïnvloeden. De maker is er 100 % van overtuigd dat je nog nooit zo'n ervaring hebt gehad en nooit meer splitscreen op een andere manier zou willen spelen. De game zelf zal pas begin 2018 verschijnen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.