4gamers.be

Beyond Good & Evil 2 toont in-engine demo

Door Jay, 23-06-2017 14:02

Tijdens E3 werd enkel een indrukwekkende CGI-trailer van Beyond Good & Evil 2 naar buiten gebracht, maar achter de schermen kreeg de pers ook al een in-engine demo te zien. Die is nu ook op YouTUbe geplaatst.

De demo is vooral bedoeld om te tonen wat de engine die men gebruikt kan realiseren, en hoe men die engine zal gebruiken voor de game. Het is dan ook vooral een technische demo, met een focus op concepten eerder dan op gameplay. Desondanks krijgen we zo wel een beeld van waar de game naartoe gaat, en wat we dus mogen verwachten. Eén ding is alvast zeker: Beyond Good & Evil 2 lijkt een erg grote game te worden, alleszins wat schaal betreft.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.