4gamers.be

Assassin's Creed Rebellion aangekondigd

Door Jay, 28-06-2017 12:53

Ubisoft heeft Assassin's Creed Rebellion aangekondigd. Het betreft een strategy RTS die ontwikkeld wordt door Behaviour Interactive en dat voor iOS en Android.

Spelers krijgen de kans om hun eigen Assassin Broederschap te vormen, een fort te beheren en geheime missies tegen de Templars te voltooien. In Assassin’s Creed Rebellion rekruteren spelers tot wel veertig Assassins, waaronder bekende figuren zoals Ezio, Aguilar, Shao Jun, Claudio en Machiavelli. Bovendien zijn er meer dan 20 vrij te spelen Assassins die speciaal voor Assassin’s Creed Rebellion ontwikkeld zijn. Dankzij een nieuwe versie van de Animus die de herinneringen van verschillende Assassins laat versmelten, hebben spelers de mogelijkheid om met allerlei beroemde Assassins tegelijk te spelen.

Assassin’s Creed Rebellion vindt plaats in Spanje tijdens het hoogtepunt van de Inquisitie. Spelers bouwen hun eigen hoofdkwartier met kamers waarin ze zich focussen op het trainen van hun Assassins of nieuwe objecten en uitrusting creëren. Hoe hoger het level van het Broederschap, hoe meer kamers en content beschikbaar worden, waardoor nieuwe upgrades vrijkomen. Als hoofdkwartier speelt dit fort een grote rol in de missies, waar Assassins samenkomen voordat ze in teams van drie erop uitgestuurd worden. Niet elke Assassin past bij elke opdracht; sommige vaardigheden- en personagecombinaties passen beter bij bepaalde missies dan anderen, waardoor de ontwikkeling van het Broederschap een groot effect kan hebben op de gameplay. Daarnaast hebben de verschillende missies invloed op de groei van de Assassins. Zo zijn standaard missies noodzakelijk om Assassins te verbeteren, terwijl Loot missies helpen bij het verzamelen van materialen voor betere uitrusting. In Story en Legacy missies vinden spelers DNA-fragmenten en spelen ze zo nieuwe Assassins vrij.

Een releasedatum voor Assassin's Creed Rebellion is er voorlopig nog niet, maar een wereldwijde release wordt "binnenkort" verwacht.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.