4gamers.be

Shell Shock update voor Dirty Bomb

Door Jay, 13-07-2017 09:42

Het is al een tijdje geleden dat we nog eens iets hebben gehoord van Dirty Bomb, een free-to-play shooter van Splash Damage die aanvankelijk gepibliceerd werd door Nexon, alvorens Splash Damage de game helemaal zelf in handen kreeg. Nu echter is een nieuwe, grote update gelanceerd. De Shell Shock update voegt een nieuwe merecenary toe in de vorm van Turtle, de eerste nieuwe mercenery dit jaar. Ook brengt de update een nieuwe map genaamd Vault met zich mee. Splash Damage heeft voorts bevestigd dat er nog meer nieuwe, gratis content zit aan te komen en dat het ontwikkelingsteam is vergroot om de game beter te kunnen ondersteunen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.