4gamers.be

Hoe is het gesteld met Kate Upton haar gamekwaliteiten?

Door Jay, 15-07-2017 00:01

Kate Upton is een mooie dame, maar zou je haar je co-op buddy maken en er je joystick aan toevertrouwen? Dankzij een nieuwe aflevering van Clueless Gamer krijgen we een wat beter inzicht in de gamecapaciteiten van Upton, al valt uit die luttele minuten natuurlijk niet heel veel op te maken, ook al omdat er meer wordt gefocust op Conan die Kate intimideert dan op de game zelf. O ja, de game. Dat is Cuphead, die sidescroller waarvoor men inspiratie is gaan halen bij de cartoons uit de jaren '30. Hoewel het spel nu al werd getoond bij Conan, is de release zelf pas voorzien voor in september.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair