4gamers.be

The Long Dark krijgt live-action film van Resident Evil producer

Door Jay, 01-08-2017 09:53

Vandaag worden de eerste twee episodes van de story mode van The Long Dark gelanceerd. Daarover berichtten we gisteren al, maar vandaag is er nog meer nieuws te melden. Er wordt namelijk ook een live-action film gebaseerd op de game gemaakt. Producer van dienst is Jeremy Bolt, die we kennen van de Resident Evil films. Verder is er nog niet veel bekend over de film, al is er wel al een teaser trailer vrijgegeven waar enkele grote namen aan gekoppeld zijn.

De teaser trailer werd ingesproken door Christopher Plummer (Beginners, Up, The Last Station), met Jared Pelletier (Inhuman Condition) als regisseur. Voor de film zelf is nog geen regisseur bekend, maar Raphael van Lierop, oprichter en creative director van ontwikkelaar Hinterland, zou alvast betrokken zijn voor de screenplay.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.