4gamers.be

Maak carrière in F1 2017

Door YoniVL, 03-08-2017 15:37

F1 2017 moet de meest uitgebreide in de reeks worden en dat moet vooral duidelijk zijn in de carrièremode, die in deze game fors werd uitgebreid. Zo zijn er speciale challenge events toegevoegd, waarin spelers aan de slag kunnen met één van de klassieke wagens in speciale uitdagingen. Bovendien zijn er vier keer zoveel upgrades als in de vorige game en zijn er nieuwe oefenprogramma's. In F1 2017 wordt dan ook meer de nadruk gelegd op management van je team.

De Career Mode was vorig jaar een groot succes en we zagen het daarom als een mooie uitdaging om daarop verder te bouwen om zo in F1 2017 de meest realistische Formule 1 ervaring ooit neer te zetten. Zo hebben we dit jaar niet alleen vrouwelijke bestuurders toegevoegd, maar ook nieuwe paddock locaties, en de mogelijkheden vergroot om jouw team en voertuig optimaal te ontwikkelen. Deze factoren, samen met de toevoeging van de iconische klassiekers, zorgen ervoor dat wij er zeker van zijn dat F1 2017 de meest complete F1 ervaring ooit gaat geven", aldus creative director Lee Mather.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair