4gamers.be

Valve kondigt nog eens een nieuwe game aan

Door Jay, 09-08-2017 15:15

Valve heeft nog eens een nieuwe game aangekondigd en hoewel de aard van de game uiteindelijk niet echt een verrassing is, is het waarschijnlijk toch niet het type game waar fans van Valve op zaten te wachten. Men heeft namelijk Artifact aangekondigd, een collectible card game die zich afspeelt in de wereld van DOTA 2. Valve lijkt dus in de voetstappen te treden van Blizzard (Hearthstone), CD Projekt RED (Gwent), ZeniMax (The Elder Scrolls Legends) en anderen, al maakt Valve er waarschijnlijk wel zijn eigen ding van natuurlijk. Zo is er sprake van drie borden en mechanics zoals lanes, creep building en barrack building. Artifact zou in 2018 verschijnen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair