4gamers.be

Jonge piloot aan de slag met F1 2017

Door YoniVL, 11-08-2017 10:47

Lando Norris, de jongste testpiloot van McLaren, heeft al eens de mogelijkheid gekregen om aan de slag te gaan met F1 2017, waarbij hij natuurlijk de oude en nieuwe bolides van McLaren onder de loep heeft genomen.

"Ik had een goed gevoel toen ik voor de eerste keer achter het virtuele stuur kroop. Na mijn test in de auto van 2017 in Hongarije, kan ik met veel plezier bevestigen dat de nieuwe auto's veel sneller en krachtiger zijn, en dat komt echt over in de nieuwe game," reageerde Norris. "Ik denk dat fans in F1 2017 veel plezier gaan hebben met het rijden in de nieuwe reeks wagens van de Grand Prix."

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.