4gamers.be

Glitch in PlayerUnknown's Battlegrounds doet alle gebouwen verdwijnen

Door Jay, 12-08-2017 00:01

PlayerUnknown's Battlegrounds zit nog in Early Access. Bijgevolg is het geen verrassing dat er nog heel wat bugs en glitches in de game zitten. De bedoeling van Early Access is dan ook voor een deel om die te kunnen opsporen en verhelpen. Daarom ook wordt er wat verontwaardigd gereageerd op het bannen van Destiny, een populaire streamer, nadat hij te maken kreeg met een glitch waardoor alle gebouwen in de game verdwenen. Daardoor kon hij andere spelers in de gebouwen zien, en hen doodrijden zonder dat ze een schijn van kans maakten tegen hem.

Op zich is het misbruiken van een glitch natuurlijk verwerpelijk en PlayerUnknown's Battlegrounds laat het ook niet toe. Wie betrapt wordt, krijgt een ban, dus ook Destiny. Waar de community echter verontwaardigd om is, is het feit dat de streamer de glitch zelf niet bewust heeft gecreëerd. Het gebeurde gewoon en dus besloot de streamer gewoon te bekijken wat er precies aan de hand was. Glitches op een dergelijke manier openbaar maken en aan de kaak stellen is volgens sommigen nu eenmaal de bedoeling van Early Access, want alleen zo kan men de game verbeteren. De vrees is ook dat door een dergelijk precedent sommige spelers glitches niet langer openbaar zullen durven maken wanneer ze ze ontdekken, uit vrees gebanned te worden.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair