4gamers.be

The International 7: Team Liquid wint meer dan 10 miljoen dollar

Door Jay, 14-08-2017 15:05

The International 7, het grootste Dota 2 toernooi tot nu toe, met een prijzenpot van meer dan 24 miljoen dollar, is afgelopen weekend tot een einde gekomen. In de finale wist het Europese Team Liquid zijn tegenstanders van het Chinese Newbee met een indrukwekkende 3-0 naar huis te spelen. Team Liquid ging zo aan de haal met maar liefst 10.806.301 dollar.

Het is de eerste keer in de geschiedenis dat een team erin slaagt met 3-0 te winnen in de finale, maar The International 7 was om nog meer redenen historisch. Naast de gigantische prijzenpot is het namelijk ook zo dat Team Liquid in de finale is geraakt via de loser's bracket. Het had niet veel gescheeld of het team lag uit het toernooi, maar het wist dus uiteindelijk toch door te stoten en zelfs te winnen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.