4gamers.be

PS4- en retailversie voor We Happy Few, maar pas volgend jaar

Door Jay, 17-08-2017 09:58

We Happy Few is al een tijdje in Early Access te spelen op pc en Xbox One, maar deze week zou de finale release plaatsvinden door de lancering van een nieuwe, grote update, waardoor ook de prijs van het spel omhoog zou gaan. Die finale release was alleszins de verwachting, maar in plaats daarvan is de game via de update gewoon uitgebreid en in prijs verhoogd, terwijl alles nog wel in Early Access blijft. Men heeft namelijk beslist de game nog verder uit te breiden.

Een finale release van de game staat nu gepland voor 13 april 2018. De game verschijnt dan niet alleen finaal voor pc en Xbox One, maar ook voor PS4. Een PS4-versie was tot nu toe nog niet aangekondigd. Ook zal de game niet alleen digitaal maar ook in een retailversie beschikbaar zijn. Uitgever van dienst is Gearbox. Er staat ook nog een Season Pass op de planning, maar daarover volgt later nog meer info. De ontwikkeling van de DLC daarvoor zou wel pas beginnen wanneer de finale versie van de basisgame klaar is.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.