4gamers.be

Binnenkort eerste singleplayer campaign voor World of Tanks

Door Jay, 17-08-2017 12:48

Volgende week, op 22 augustus, ontvangt World of Tanks een eerste singleplayer campaign, zo heeft Wargaming laten weten. De nieuwe War Stories mode brengt episodische content en de gedachte is dat je telkens deelneemt aan een historische veldslag, al is er ook sprake van alternatieve en zelfs verzonnen geschiedkundige evenementen. Denk daarbij aan een aanval van tanks op het Verenigd Koninkrijk, een een strijd tussen de geallieerden en de Sovjet-troepen in Duitsland, en een oorlog die begint na de Cubaanse rakettencrisis. War Stories kan je zowel op je eentje als in co-op spelen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.