4gamers.be

The Division krijgt binnenkort grootste update ooit

Door Jay, 31-08-2017 09:52

Ubisoft heeft aangekondigd dat The Division dit najaar zijn grootste update tot nu toe krijgt. Update 1.8 brengt twee nieuwe modi met zich mee en breidt de map uit naar een nieuw gebied: West Side Pier.

West Side Pier is een compleet nieuw gebied, verspreid over twee zones en toegankelijk voor alle spelers. De verslagen facties zijn samengekomen in deze sector en werken voor de eerste keer samen. The Division moet het gebied onderzoeken om te bevestigen dat de facties daadwerkelijk een alliantie aan het vormen zijn en erachter komen waarom ze net zo geïnteresseerd zijn in deze locatie. Bovenop de hele waaier aan activiteiten in de open wereld, biedt West Side Pier plaats voor twee nieuwe gamemodi:

  • Resistance (PvE modus) – In Resistance vormen de verschillende facties voor de eerste keer een alliantie om het op te nemen tegen de Division agents. Golven van verschillende vijandelijke NPCs spawnen voortdurend terwijl tot wel 4 agents proberen te overleven zolang ze kunnen.
     
  • Skirmish (PvP modus) – In Skirmish nemen twee teams van vier spelers het tegen elkaar op en trachten ze het hoogste aantal kills te behalen voor de tijd om is. Teams krijgen punten telkens een neergehaalde speler geëlimineerd is.

Division agenten kunnen vanaf dan ook samenkomen in een nieuwe social hub, Camp Clinton. Daar kunnen ze een groep vormen met andere agents en hun gear aanpassen alvorens het gevecht aan te gaan bij de West Side Pier.

Daarbovenop voegt Update 1.8 ook nog verbeteringen toe aan de Underground DLC, worden de rogue mechanics hernieuwd en wordt het gear systeem herwerkt zodat spelers de stats van hun favoriete uitrusting kunnen verbeteren. Nog meer informatie over de update wordt later vandaag gedeeld tijdens een livestream, om 17:00 onze tijd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.