4gamers.be

Video: cosplayer wordt onverwacht ten huwelijk gevraagd

Door YoniVL, 09-09-2017 00:00, bron: https://gonintendo.com/stories/289570-playmate-cosplayer-holly-wolf-receives-surprise-marriage-proposal

Cosplayer (en Playmate) Holly Wolf dacht een vrij normale dag door te maken op een event, maar die normale dag werd verstoord door haar vriend, die besloot om haar ietwat onverwacht ten huwelijk te vragen terwijl ze uitgedost was als Zelda. Gelukkig voor ons filmde de man ook alles, zodat ook wij dit mooie moment kunnen beleven. Ergens vinden we het wel spijtig dat hij geen Link-pakje heeft aangetrokken.

Reacties

 • keun4

  De komkommertijd zou al voorbij moeten zijn, ik vind dit beTREKkelijk weinig nieuwswaarde hebben. Tenzij je even de foto's van de konijnensite googled.

  • Geplaatst op 2017-09-09 om 13:00
 • YoniVL keun4

  Er is dan ook een reden dat we dit soort 'nieuws' enkel in het weekend posten. Dan is er nu eenmaal een stuk minder nieuws en doen we de fait divers al eens. Dat er iemand een mash-up heeft gemaakt tussen Thundercats en Destiny heeft an sich ook geen nieuwswaarde.

  Reactie aangepast door YoniVL om 2017-09-09 om 13:15

  • Geplaatst op 2017-09-09 om 13:15
 • hatetn YoniVL

  moraal van het verhaal. soms is geen nieuws beter dan dit soort 'nieuws'

  • Geplaatst op 2017-09-10 om 00:27
 • YoniVL hatetn

  Niemand zegt dat dit 'nieuws' is. Ik zeg zelfs eerlijk dat het een fait divers is die we speciaal in het weekend zetten, gewoon omdat het leuk is... Alsof dat zo erg is. En dat we dat eigenlijk na al die jaren nog moeten uitleggen. Er staan 5 berichten online dit weekend, geen enkel daarvan is nieuws. Toch klaagt er niemand over die andere. Ik gok omdat ze het wel leuke berichtjes vinden. Als je dit niet leuk vindt, je goed recht, maar ik snap niet waarom daar dan een zaak van moet gemaakt worden. We zetten het speciaal in het weekend en we zijn daar altijd eerlijk over geweest. Wij vinden dit ook geen nieuws. Het is 'gaming adjacent'. Vandaar dat het ook niet tussen al het andere nieuws staat, maar in het weekend. Waar er eigenlijk geen nieuws is en er sowieso al veel minder trafiek op de website is. Een 100% bewuste keuze dus.

  Zo heeft de VRT een 'ook dat nog'-rubriek. Daar komen ook zaken op die geen nieuws zijn, maar wel leuk om gedeeld te worden. Ons weekend is onze 'ook dat nog'-rubriek.

  Reactie aangepast door YoniVL om 2017-09-10 om 16:16

  • Geplaatst op 2017-09-10 om 16:15
 • hatetn YoniVL

  ik durf niet eens beginnen over het feit dat zuivere ps4 reclame hier zijn eigen nieuwspost krijgt.

  dan kun je het vergelijken met het stukje in het nieuws maar ook daar klagen enorm veel mensen over omdat het geen nieuws is. net zoals mensen klagen als de helft van het nieuws gaat over wat de rode duivels die dag hebben gedaan. steek het in de sport of in een apart programma maar het heeft niets te zoeken in het echte nieuws. precies alsof op sommige dagen er geen nieuws is omdat er iemand moet voetballen of omdat er een feest is.

  • Geplaatst op 2017-09-10 om 18:15
 • YoniVL hatetn

  Zoals we dat ook al hebben gedaan voor andere reclames, als we die leuk vinden.

  En in het weekend is er nu eenmaal amper nieuws en moest je het nog niet weten, wij werken geen geen 7 op 7.

  Daarbij, wat jij voorstelt is gewoon catered news. Er zijn meer dan genoeg mensen die sportnieuws wel interessant genoeg vinden. Ik vind al dat nieuws over die orkanen ook niet interessant. Wat heb ik daar nu mee te maken uiteindelijk?

  • Geplaatst op 2017-09-10 om 18:59
 • hatetn YoniVL

  dus jij vindt het kunnen dat ze een week lang iedere dag op een half uur nieuws 25 minuten zitten lullen over de rode duivels en wat ze die dag hebben gedaan ipv nieuws te geven. ik zeg niet dat er geen sport mag zijn maar ze overdrijven soms serieus. er is trouwens ook een reden waarom er sport na het nieuws en voor het weer.

  het zou me echt verbazen dat de natuurrampen en aanslagen even stoppen zodat ze ook op hun gemak naar het voetbal kunnen kijken.

  • Geplaatst op 2017-09-10 om 19:10
 • fetseroony

  Ik vind dat hier vooral veel gezaagd wordt.
  Doe het dan zelf, of negeert zo'n 'niet-nieuws' dan en ga gewoon verder met uw leven.

  Wij moeten maar lezen, het zijn mensen gelijk YoniVL die het hier allemaal klaarspelen.

  Ik zou een abonnement op HLN.be nemen, kunt ge echt elke minuut zagen over non-nieuws in die comments.

  • Geplaatst op 2017-09-11 om 09:36

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair