4gamers.be

Minecraft verschijnt vandaag voor New 3DS

Door Jay, 14-09-2017 10:50

Minecraft is al op heel wat platformen beschikbaar, maar toch kwam het enigszins als een verrassing dat tijdens de Nintendo Direct van afgelopen nacht werd aangekondigd dat Minecraft ook naar de New 3DS zou komen. Meer zelfs: dat zal vandaag al gebeuren. Wel opletten natuurlijk, want Minecraft zal dus enkel op de New 3DS speelbaar zijn. Wie een oudere 3DS heeft, is eraan voor de moeite.

De New 3DS-versie van Minecraft biedt zowel Survival als Creative modes, en komt meteen met vijf skin packs en twee texture packs. Uniek aan de New 3DS-versie is dat de inventory op het onderste scherm te zien is, wat handig is om te navigeren. Online multiplayer is wel niet van de partij. Aan lokale multiplayer wordt nog gewerkt.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.