4gamers.be

Divinity: Original Sin 2 verovert eerste plaats op Steam, verslaat PUBG

Door Jay, 15-09-2017 12:19

Divinity: Original Sin II heeft zijn start niet gemist. De game van het Belgische Larian heeft deze week zijn Early Access-status achter zich gelaten en komt dus op de proppen met een finale 1.0 release. Wie niet weet wat hij of zij van de game mag verwachten, kan onderstaande feature trailer eens bekijken.

Inmiddels is duidelijk dat Original Sin II de goede ontvangst van de eerste game weet door te trekken. Heel wat mensen gingen al aan de slag met de Early Access-versie, maar ook de finale release doet het momenteel al erg goed. Op Steam is Divinity: Original Sin II momenteel zelfs de best verkopende game. Het laat zelfs PlayerUnknown's Battlegrounds achter zich. Toegegeven: PUBG is al verschillende maanden beschikbaar, maar het wist in die periode ook al miljoenen exemplaren te verkopen en de game staat haast onafgebroken in de bovenste regionen van de lijst met best verkopende games op Steam, dus die game overtreffen is toch een mooie prestatie.

Alle gekheid op een stokje echter moet hier natuurlijk ook niet te veel uit afgeleid worden. Nieuwe releases scoren nu eenmaal wel vaker hoog in die lijstjes, simpelweg omdat het nieuwe releases zijn. Zo staat WRC 7 ook mooi op een derde plaats te pronken. PUBG heeft voorts ook al beduidend lager gestaan, dus het is niet alsof de game onaantastbaar is.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.