4gamers.be

God of War stelt de ondode Draugr en Fire Troll voor voor

Door Jay, 28-09-2017 15:47

Update: ook voor de Fire Troll is een trailer verschenen.


De laatste tijd lijkt de promotie van de nieuwe God of War een kleine versnelling hoger te schakelen. Zo krijgen we nu regelmatig een nieuwe video voorgeschoteld omtrent de Lost Pages of Norse Myth, waarin bepaalde personages uit de doeken gedaan worden. Deze keer krijgen we de Draugr te zien. Of hij één unieke vijand in de game betreft dan wel gewoon een type vijand waarvan er veel zullen opduiken, valt nog af te wachten, maar hoe dan ook lijkt het geen katje om zonder handschoenen aan te pakken.

In de Noorse mytholoie is de Draugr, of in het Nederlands de draugen, een ondood wezen dat veelal in de buurt van zijn graf ronddwaalt. Vaak beschermt hij een schat. Welke rol de Draugr precies zal spelen in de nieuwe God of War valt nog af te wachten, maar vredelievend lijkt het wezen niet meteen te zijn.

Aan het einde van de video wordt ook nog eens gezegd dat de nieuwe God of War begin 2018 ergens verschijnt, wat een release ten laatste eind maart doet vermoeden. Dat maakt de kans groot dat we later dit jaar nog, tijdens de Game Awards of de PlayStation Experience, heel wat meer van de game te zien zullen krijgen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.