4gamers.be

Zelda: Breath of the Wild wordt leuker met mods

Door Jay, 08-10-2017 00:00

The Legend of Zelda: Breath of the Wild is op zich al een erg goede game, maar net als bij GTA V kan het allemaal nog wat leuker gemaakt worden dankzij mods. Helaas is Breath of the Wild een console game en dus liggen mods niet zo voor de hand, tenzij je werkt met emulatie software op pc en aangezien die er is voor de Wii U, kan ook Breath of the Wild daar gebruik van maken. De grafische stijl van de game zorgt er bovendien voor dat character models vaak erg goed in de game passen, en zodoende lijken Goku, Shrek, Spongebob, Woody, Buzz, Thomas de stoomlocomotief en dat ventje van Minecraft gewoon integraal deel uit te maken van het spel, alsof het nooit anders geweest is, met als resultaat onderstaand filmpje.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.