4gamers.be

Nieuwe Z-Moves en details Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon

Door Jay, 12-10-2017 16:27

Nintendo heeft nieuwe details vrijgegeven aangaande Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon. Ze worden nieuwe Z-Moves onthuld en is er meer info over de Rotom Dex. Ook krijgen we meer details over Dusk Mane Necrozma en Dawn Wings Necrozma, waar Solgaleo in Ultra Sun en Lunala in Ultra Moon in veranderen.

Dusk Mane Necrozma
Type:
 Psychic/Steel

Deze vorm van Necrozma wordt zichtbaar als de Pokémon de controle overneemt van zowel het lichaam als de geest van de Legendarische Pokémon Solgaleo en de lichtenergie absorbeert die deze uitstraalt. Hij doorklieft tegenstanders met zijn sterke klauwen op zijn vier poten en kan zich voortbewegen door zwart licht uit beide zijden van zijn borst te schieten.

Dawn Wings Necrozma
Type:
 Psychic/Ghost

Deze vorm van Necrozma wordt zichtbaar als de Pokémon de controle overneemt van de Legendarische Pokémon Lunala en met geweld zijn lichtenergie steelt. Dawn Wings Necrozma versnelt door zwart licht vanuit zijn rug te schieten. Deze vorm van Necrozma schiet energie die donker gloeit uit de zwarte delen van zijn vleugels.

Photon Geyser is een speciale aanval van het type Psychic die alleen Necrozma kan leren. Deze aanval omhult het doelwit in een zuil van licht en vergelijkt de aanval en Sp. Atk stat van de gebruiker en brengt schade toe aan de tegenstander afhankelijk van welke zwaarder is. Necrozma kan deze aanval ook leren als hij de vorm Dusk Mane of Dawn Wings heeft. Behalve deze nieuwe aanval kunnen Solgaleo en Lunala de exclusieve Z-Moves Searing Sunraze Smash en Menacing Moonraze Maelstrom toepassen.

Searing Sunraze Smash is een nieuwe Z-Move van het type Steel die je kunt gebruiken als je een Solgaleo hebt die weet dat Sunsteel Strike de exclusieve Z-Crystal Solganium Z bezit. Deze aanval beschadigt een doelwit en negeert de effecten van de Ability van dit doelwit. Menacing Moonraze Maelstrom is een nieuwe Z-Move van het type Ghost die je kunt gebruiken als je een Lunala hebt die weet dat Moongeist Beam de exclusieve Z-Crystal Lunalium Z bezit. Net als Searing Sunraze Smash beschadigt deze aanval eveneens een doelwit en negeert de effecten van de Ability van dit doelwit. Een Necrozma die Sunsteel Strike of Moongeist Beam beheerst en het bijbehorende Z-Crystal bezit, is ook in staat om Searing Sunraze Smash of Menacing Moonraze Maelstrom te ontketenen!

De Rotom Dex keert terug in Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon en is krachtiger geworden! Tijdens je avontuur word je hechter met de Rotom Dex naarmate je hiermee communiceert. Hierdoor is deze je tijdens je reis steeds meer behulpzaam. Door de banden met de Rotom Dex tijdens het spel te verdiepen, kun je via de Roto Loto-functie speciale items krijgen. Deze speciale items zijn er in diverse variëteiten, waarvan sommige de Exp. Points verhogen die je voor een bepaalde periode ontvangt, terwijl andere het je makkelijker maken om Pokémon te vangen. Als je nauw omgaat met Rotom, gebruikt hij een speciale kracht voor jou genaamd Rotom’s Z-Power. Deze stelt je in staat om een tweede Z-Move tijdens een gevecht te gebruiken, zelfs als spelers normaal gesproken maar één Z-Move per gevecht mogen gebruiken!

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.