4gamers.be

Vanaf morgen ranked competitive play in LawBreakers

Door Jay, 18-10-2017 09:21

LawBreakers, de nieuwe game van Cliff Bleszinski, doet het niet denderend goed, toch niet wat spelersaantallen betreft en dat heb je als game natuurlijk wel nodig om te overleven. Bij ontwikkelaar Boss Key geven ze de moed echter nog niet op en hoopt men meer spelers te kunnen verleiden dankzij nieuwe content. Zo is een nieuwe update onthuld die morgen wordt uitgerold.

De zogenaamde All-Star update brengt om te beginnen een ranked competitive mode met zich mee. Het eerste seizoen begint als Beta Season 0, en spelers krijgen beloningen als ze deelnemen. Verder komen er twee nieuwe mappen en zijn er nog wat quality of life updates die worden doorgevoerd. De hele uitleg is te vinden in onderstaande video.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.