4gamers.be

Nieuwe War Stories campaign voor World of Tanks gelanceerd

Door Jay, 19-10-2017 00:01

Wargaming heeft een nieuwe War Stories campaign gelanceerd voor de consoleversie van World of Tanks. De nieuwe campaign is dus nu te downloaden voor PS4, PS4 Pro, Xbox 360 en Xbox One. Ook de Xbox One X wordt ondersteund, met native 4K.

Deze campagne neemt spelers mee naar een alternatieve versie van de geschiedenis van de Cubaanse wapenwedloop. De Verenigde Staten en de Sovjet Unie  stonden op het punt om oorlog te voeren nadat de Sovjets nucleaire rakketten in Cuba installeerden om mogelijk een tegenaanval te kunnen beginnen tegen de Verenigde Staten, wat uiteindelijk resulteerde in een wapenstilstand.

Kennedy’s War is de vierde “War Story” en samen met de voorgaande campagnes Brothers in Armor, Flashpoint Berlin en Operation Sealion zijn ze allemaal in singleplayer en co-op te spelen en bevatten ze meer dan 10 uur gameplay.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.