4gamers.be

Turtles op weg naar Injustice 2

Door Jay, 13-11-2017 10:53

NetherRealm heeft Fighter Pack 3 onthuld voor Injustice 3. Elk Fighter Pack brengt in principe drie nieuwe personages naar de game, maar in het geval van Fighter Pack 3 gaat het eigenlijk om zes nieuwe personages. Naast Atom en Enchantress zijn namelijk ook de Turtles van de partij. Ook Leonardo, Michelangelo, Donatello en Raphael komen dus mee knokken.

De onthullingstrailer toonde geen gameplay, dus het is nog afwachten hoe de Turtles precies voor de dag zullen komen qua gameplay. Voorts is het ook nog wachten op releasedata voor de nieuwe personages. Wel is bekend dat Atom vanaf 12 december in early access beschikbaar zal zijn.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.