4gamers.be

Hawaï wil games met loot boxes verbieden voor minderjarigen

Door Jay, 22-11-2017 12:54

In Hawaï, waar de Democraten het voor het zeggen hebben, heeft staatsvertegenwoordiger Chris Lee een persconferentie gehouden om aan te kondigen dat Hawaï wetgevende opties bekijkt om games met loot boxes te verbieden voor minderjarigen. Tijdens de persconferentie beschuldigde Lee Electronic Arts van "predatory practises", naar aanleiding van de controverse rond de loot boxes in Star Wars Battlefront II. Lee zei ook dat men samenzit met andere staten om te bekijken of gezamenlijk actie ondernomen kan worden. Hij roept mensen ook op om hun politieke vertegenwoordigers te contacteren en hen te vragen deze kwestie op de agenda te zetten zodat actie ondernomen kan worden.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.