4gamers.be

Battle Royale mode voor Warface gelanceerd

Door Jay, 22-11-2017 15:18

Warface, de free-to-play shooter van Crytek die vooral in Rusland erg populair is, heeft een nieuwe mode gekregen. De Battle Royale mode werd op testservers een tijdje geleden al beschikbaar gesteld, maar nu is de nieuwe mode voor alle spelers toegankelijk. In de Battle Royale mode worden 15 spelers op een map gedropt met niets meer dan een mes om zich te verdedigen. Het doel is om als laatste overlevende over te blijven. Op de map kunnen allerlei wapens gevonden worden om elkaar mee uit te schakelen. De mode zal voorlopig wel slechts beperkt beschikbaar zijn, omdat men regelmatig aanpassingen wil doorvoeren op basis van feedback.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.