4gamers.be

Mod voegt loot boxes toe aan originele DOOM

Door YoniVL, 25-11-2017 00:00, bron: https://www.vg247.com/2017/11/23/this-doom-mod-adds-loot-boxes-to-the-gaming-classic/

Loot boxes, ze zijn de allernieuwste rage, en waarom zou je als modder dan geen mod maken die loot boxes toevoegt aan een game. Dat is wat modder 'Rip and Tear' moet gedacht hebben toen hij ze toevoegde aan de originele DOOM. In de mod zijn alle wapens en power-ups verdwenen en verstopt in doosjes. Die kan je enkel openen als je een aantal sleutels hebt gevonden, die je kan krijgen wanneer je vijanden doodt. Er is zelfs een DOOM Market, waar je upgrades kan kopen. Gelukkig zijn de servers van DOOM al een tijdje offline en heb je geen toegang tot die marktplaats. Een leuke parodie, moeten we zeggen. De mod downloaden kan hier.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.