4gamers.be

Vandaag start open bèta voor Steep: Road to the Olympics

Door Jay, 28-11-2017 00:00

Ubisoft laat weten dat vandaag om 18:00 een open bèta van start gaat van Steep: Road to the Olympics. De bèta is voor alle spelers op pc, PS4 en Xbox One beschikbaar en loopt tot 4 december.

De open bèta bevat vijf uitdagingen uit Steep Road to the Olympics: afdaling en big air in Zuid-Korea, plus twee snowboarduitdagingen en één wingsuit-uitdaging in Japan. Bovendien krijgen spelers de kans om een deel van de unieke map van Japan te ontdekken. De speler die aan het einde van de open bèta het beste gescoord heeft in de afdalinguitdaging, krijgt de kans om een ticket naar de Olympische Winterspelen PyeongChang 2018 in Zuid-Korea te winnen. Meer details hierover volgen binnenkort.

Road to the Olympcs, een uitbreiding voor Steep, is vanaf 5 december te koop voor 30 euro.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.