4gamers.be

Nieuwe update voor The Division gelanceerd, free weekend op komst

Door Jay, 05-12-2017 11:15

The Division ontvangt vandaag een nieuwe update. De Resistance update is de grootste gratis update tot nu toe voor de game. De update brengt een nieuw gebied genaamd West Side Pier met zich mee, waar spelers ook twee nieuwe modi kunnen ervaren:

Resistance (PvE-modus) – In Resistance werken de verschillende facties samen om tegen andere Division-agenten te vechten. Verschillende vijandige NPC’s vallen de vier spelers in vlagen aan, die zo lang mogelijk moeten zien te overleven. De buit die verslagen tegenstanders laten vallen, kunnen spelers gebruiken om nieuwe tactieken op te stellen. Spelers moeten in deze modus samenwerken en de beste strategie bedenken om zo lang mogelijk te overleven, waarmee ze betere beloningen verdienen.

Skirmish (PvP-modus) – In Skirmish strijden twee teams van vier tegen elkaar om binnen een bepaalde tijd de meeste vijanden te doden. Elk verslagen tegenstander telt voor één punt. Het team dat aan het einde de meeste punten heeft, wint.
 

Verder kan The Division binnenkort ook weer gratis uitgeprobeerd worden op alle platformen en dat zonder de restricties van de free trial die reeds beschikbaar is. Concreet is de hele game gratis te spelen van 7 tot 10 december. Van 5 tot 10 december zijn voorts ook alle uitbreidingen gratis beschikbaar. Wie de game vervolgens wil kopen, kan genieten van de nodige kortingen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.