4gamers.be

Maker van Her Story werkt aan moderne versie WarGames

Door Jay, 07-12-2017 10:25

Sam Barlow, de maker van Her Story, heeft een nieuwe game voorgesteld. #WarGames verschijnt ergens in 2018 en het betreft een moderne versie van de film uit 1983, waarin Matthew Broderick het in de rol van David Lightman opnam tegen een supercomputer. Lightman en de computer vochten een oorlogssimulatie uit, maar dat eindigde bijna in een echte nucleaire oorlog met de Sovjet-Unie.

Wat we concreet mogen verwachten van #WarGames valt nog af te wachten, maar blijkbaar mogen we ons aan iets gelijkaardigs als Her Story verwachten. De nieuwe game zou ook in een episodische structuur worden gelanceerd. Actrice Jess Nurse zou de hoofdrol spelen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.