4gamers.be

Bad Blood is standalone multiplayer voor Dying Light

Door Jay, 07-12-2017 15:48

Dying Light dateert inmiddels alweer van in 2015, maar bij Techland zijn ze nog niet klaar met hun succesvolle zombie survival game. Zo is nu Bad Blood aangekondigd. Dat is een standalone multiplayer uitbreiding die in 2018 verschijnt en een antwoord is op het succesvolle Battle Royale genre.

Bad Blood zal wel maar ondersteuning bieden voor 6 spelers. Die worden gedropt in een door zombies overrompeld gebied en het is de bedoeling dat spelers zien te ontsnappen, terwijl ze natuurlijk in leven blijven. Om dat te bereiken moeten spelers wapens verzamelen en zombies zien te verschalken, terwijl ook andere spelers een doelwit kunnen zijn. Spelers moeten namelijk bloedstalen van zombies verzamelen om zo hun zitje in de evacuatiehelikopter te kunnen betalen. Hoe meer bloedstalen alle spelers samen verzamelen, hoe meer zitjes beschikbaar zijn, maar elke speler moet wel individueel zijn of haar zitje betalen. Spelers kunnen dus samenwerken, wat zeker handig is als je wil overleven, maar spelers kunnen elkaar ook doden om elkanders bloedstalen te stelen.

Via de officiële website kan je je inschrijven voor een bèta, die er zit aan te komen voor pc.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.