4gamers.be

Catherine: Full Body dropt eerste trailer

Door Jay, 22-12-2017 12:39

Onlangs werd Catherine: Full Body aangekondigd en nu heeft de remaster ook een eerste trailer gekregen. Het spel zou in de winter van volgend jaar verschijnen voor PS4 en PS Vita.

Catherine verscheen in 2012 als Persona spin-off. In de action-puzzler worstelde een angstige jongeman, Vincent, met de keuze tussen zijn vaste vriendin, Katherine, en de jongere Catherine, die hem uitbundig verleidt. De gameplay speelt zich af in de nachtmerries van Vincent, waarin hij een blokkentoren moet beklimmen om te ontsnappen aan de succubus die Catherine blijkt te zijn. Voor meer over de game kan je terecht bij onze review van destijds.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.