4gamers.be

Streamer breekt per ongeluk wereldrecord Tetris

Door YoniVL, 13-01-2018 00:00, bron: nintendolife

Twitch-streamer NubbinsGoody heeft per ongeluk een wereldrecord van Tetris gebroken. Hij was eigenlijk op zoek naar het wereldrecord zo snel mogelijk 100 lijnen wegspeleen, maar voor hij het wist was hij de snelste speler ooit die 300.000 punten behaalde. Dat deed hij in 1 minuut en 57 seconden, 2 seconden sneller dan het vorige record. Hij had het zelf eerst niet door en moest op de hoogte worden gebracht door zijn kijkers. Daarnaa slaagde hij ook nog eens in zijn oorspronkelijke plan en speelde hij 100 lijnen weg in 3 minuten en 15 seconden, alweer twee seconden sneller dan het vorige record. Het was zonder twijfel een productieve dag voor de man.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.